Over mij

Linda Bloem

Mijn naam is Linda Bloem en mijn woonplaats is het pittoreske dorpje Ubachsberg in de gemeente Voerendaal.

Sinds mijn schooltijd ben ik al gefascineerd door fotografie. En heb altijd foto’s gekiekt van mijn familie en vrienden.

Na de introductie van de digitale camera’s en de vraag van steeds meer familie om ook foto’s te maken tijdens belangrijke gebeurtenissen zoals een trouwdag of communie was het voor mij toch tijd om wat cursusjes te volgen. En ook omdat ik zelf vond dat ik betere foto’s kon maken als ik wat meer info en lessen zou volgen. Dus een paar jaar gelden heb ik dan ook de stoute schoenen aangetrokken en een aantal fotocursussen gevolgd in Maasmechelen. Een zeer leuke en leerrijke tijd.

 

 

 

Het leukste vind ik om kinderen te fotograferen. Maar eigenlijk vind ik alles wel leuk om te doen en om te proberen. Van baby’s tot communies tot trouwerijen, en alles wat ertussen ligt.

In 2018 heb ik de stap genomen om mijn eigen fotostudio te bouwen in mijn achtertuin en dat was de beste beslissing van mijn leven. Wat een feest om gewoon thuis een leuke fotoshoot te doen. Ook al ben ik echt een Amateur Fotograaf !

Het fotograferen is en blijft een hobby voor mij. Dit doe ik naast mijn fulltimebaan als medewerker backoffice bij een groot Pensioenfondsadministratie bedrijf.

Als je het leuk vindt wat ik doe, laat gerust een keer een berichtje achter. Ook als je misschien een shootje door mij wilt laten doen. Dan neem ik contact met je op.

Groetjes en veel kijkplezier op mijn website.